Δικηγόρος Πισπιρίγκου : Τα έγγραφα που έχουμε αναγράφουν δύο ημερομηνίες χορήγησης κεταμίνης στη Τζωρτζίνα

0
64

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι για την δήλωση του γιατρού της Τζωρτζίνας σχετικά με την κεταμίνη.
Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για δήλωση του γιατρού, Ανδρέα Ηλιάδη για την χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

«Δεν έχω κάποια αντίρρηση από αυτά που είπε ο κ. Ηλιάδης. Δεν έχουμε κανένα λόγο αντιδικίας με τον γιατρό. Τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας, αναγράφουν 2 ημερομηνίες , 11/4 και 5/6 , ότι χορηγήθηκε η κεταμίνη. Έχουμε μία ουσία που συνομολογείται ότι χορηγείται στις ΜΕΘ. Από το νοσοκομείο, στην αρχή βλέπουμε ότι δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει η κεταμίνη ως ουσία, ενώ μετά φαίνεται ότι τελικά υπάρχει. Δεν είναι μία ουσία που βρέθηκε ξαφνικά, ενώ υπήρχε από το νοσοκομείο η χορήγησή της. Δεν αμφισβητείται η ποσότητα, αμφισβητείται το ποιός χορήγησε την συγκεκριμένη ποσότητα – τα 6.9 mg – στην Τζωρτζίνα», ανέφερε αρχικά.

«Ακόμα και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν απαντήσεις, έχουν προσληφθεί ειδικοί για να δοθεί μία εικόνα για το τί έχει συμβεί, έχει προσληφθεί ειδική παιδοψυχολόγος για να ερμηνεύσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Επαγγελματικά, ως δικηγόρος της υπεράσπισης, δεν μπορώ να επικοινωνώ με έναν μάρτυρα κατηγορίας. Δημιουργείται ζήτημα εάν συμβεί αυτό. Ακούω τους ειδικούς, εμείς δεν αμφισβητούμε τα λεγόμενα του κ. Ηλίαδη, ωστόσο προκύπτει ότι η κεταμίνη δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά υπάρχει στις ΜΕΘ. Η διαδικασία της διαδρομής της κεταμίνης είναι κάτι που ερευνάται», συμπλήρωσε.

Για δημοσίευμα που αναφέρει την εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως, «δεν γνωρίζω για ίχνη ουσίας στην Μαλένα. Το ακούω από εσάς για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών».

«Ζητάμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου»
«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», ξεκαθάρισε.

megatv

Πηγή: madata.gr