Δήλωση-Βόμβα: Οι εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν!

0
66

Πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ ισχυρίζεται ότι τόσο η χώρα του, όσο και οι ΗΠΑ έχουν έρθει σε επαφή με τη «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία», την ύπαρξη της οποίας διατηρούν επίτηδες κρυφή.

Από μεριάς τους, οι εξωγήινοι συμφωνούν με την κίνηση αυτή, καθώς εκτιμούν και οι ίδιοι πως η ανθρωπότητα δεν θα ήταν έτοιμη να αποδεχτεί την ύπαρξή τους, οδηγούμενη πιθανότατα σε μαζικό πανικό και υστερία.

Ο 87χρονος Haim Eshed έκανε την παραπάνω αποκάλυψη μιλώντας στην κρατική εφημερίδα Yediot Aharonot.

Ο Eshed εργάζεται ακόμη ως καθηγητής, έχοντας λάβει τρεις φορές το Βραβείο Ασφάλειας του Ισραήλ κατά την 30ετή του θητεία ως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος της χώρας.

Ο καθηγητής εξήγησε με λεπτομέρεια τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί από τους εξωγήινους και τις ΗΠΑ, με απώτερο σκοπό μια από κοινού διερεύνηση του κοινού μας διαστημικού χώρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Eshed, στον πλανήτη Άρη υπάρχει ήδη μια διαστημική βάση κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, στην οποία κατοικούν εκπρόσωποι των ΗΠΑ και της εξωγήινης Συνομοσπονδίας.

Ο Eshed δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν εδώ και καιρό για την ύπαρξη των εξωγήινων, και ότι έχει έρθει πολλές φορές στο «όριο» του να την αποκαλύψει στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο, φαίνεται πως εν τέλει απετράπη από την ίδια τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, μέλη της οποίας υποστήριξαν πως θα ήταν πιο φρόνιμο να περιμένει έως ότου η ανθρωπότητα εξελιχθεί στον ίδιο βαθμό με τους ίδιους, και κατανοήσει τι είναι πραγματικά τα διαστημόπλοια και το διάστημα εν γένει.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το γιατί αποφάσισε να προβεί στην αποκάλυψη ο ίδιος, ο Eshed δήλωσε πως έκρινε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη, λόγω του ότι το ακαδημαϊκό πεδίο έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος αποτελεί πλέον ακαδημαϊκό που χαίρει σεβασμού.

«Εάν τα έλεγα όλα αυτά 5 χρόνια νωρίτερα, θα με έκλειναν σε ίδρυμα», εξήγησε.

«Σήμερα, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω κάτι να χάσω. Έχω λάβει τα πτυχία μου και τα βραβεία μου και χαίρω του σεβασμού διεθνών πανεπιστημίων. Και σε αυτά έχει αλλάξει η τάση», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: The Jerusalem Post , etypos

Πηγή: madata.gr