Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: Έχω χάσει τον ύπνο μου

0
26

Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: Έχω χάσει τον ύπνο μου
  
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για γνωστό κέντρο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες αλλά και εργαζόμενους. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, influencer που διαφήμιζε το ινστιτούτο, ξέσπασε σε κλάματα αρνούμενη πως γνώριζε οτιδήποτε.

Οι καταγγελίες κατά του κέντρου αισθητικής προκαλούν αίσθηση. Γίνονται τόσο από πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους όσο και από εργαζόμενους. Πελάτισσα κατήγγειλε ότι της ζήτησαν να προπληρώσει πρόγραμμα αλλά δεν εξυπηρετήθηκε ποτέ και το ινστιτούτο αρνήθηκε να της επιστρέψει τα χρήματά της, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είτε τους απέσπασαν τεράστια χρηματικά ποσά ή τους προκάλεσαν σωματικά τραύματα!

 Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ένα από τα πρόσωπα που το εν λόγω ινστιτούτο είχε «χρησιμοποιήσει» για την προώθηση των υπηρεσιών του. Η ίδια μίλησε σήμερα (28.02.2023) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρνήθηκε ότι γνώριζε, λέγοντας πως έχει χάσει τον ύπνο της και πως της έχουν σκάσει τα λάστιχα εξαιτίας της υπόθεσης!

«Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο, δοκίμασα υπηρεσίες που τα έδειξα κιόλας στο Instagram. Δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι που να μην έχω δοκιμάσει ειδικά στα άτομα που με εμπιστεύονται. Πραγματικά, δεν κοιμάμαι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων. Έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους δύο μήνες.

 Έχω ξεκινήσει και κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Πήγα και δοκίμασα τις υπηρεσίες τους και ήταν όλα τέλεια, ένα υπέροχο ιατρείο, όλα μια χαρά. Ο γιατρός μου έκανε ενέσιμα, δεν θα έδειχνα ποτέ κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει.

Απαιτώ να τους επιστρέψουν τα χρήματα σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες. Με ξεγέλασαν αλλά υπάρχουν γυναίκες που πήραν τα χρήματα πίσω τους. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω στο εξοχικό τους στην Αράχωβα» είπε αρχικά.

«Δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: “θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό”» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Αλλάζουν συνέχεια επωνυμία και ΑΦΜ»
Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, είχε επισκεφτεί το ινστιτούτο για υπηρεσίες laser πριν από δυο μέρες. Οι υπεύθυνοι του «δερματολογικού κέντρου», που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα βρίσκεται στην οδό Ερμού, την έβαλαν να καθίσει σε ένα καναπέ επί 1,5 ώρα προκειμένου να κάνει συνεδρίες αποτρίχωσης.

«Δεν έρχεται ποτέ η σειρά σου, σου ζητάνε να αλλάξεις το ραντεβού σου ενώ, στο μεταξύ σε έχουν βάλει να προπληρώσεις το πακέτο που έχεις επιλέξει. Ξαναπάς και πάλι τίποτα. Δεν σου επιστρέφουν ποτέ πίσω τα λεφτά. Οι αστυνομικοί που ήρθαν εκεί μου είπαν, “κοπέλα μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα σε αυτό το κέντρο αισθητικής για παρόμοια περιστατικά”».

Παράλληλα, σε ανάρτησή της σε social media, πρώην εργαζόμενη του ινστιτούτου φέρνει στο φως τα όσα συνέβαιναν στο κέντρο αισθητικής, κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες εργασίας αλλά και για εξαπάτηση των πελατών.

«Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα, να κλαίω πάνω από τους πελάτες» αναφέρει στο βίντεό της, αποκαλύπτοντας ότι το «δερματολογικό κέντρο», αν και δέχεται καταιγισμό καταγγελιών, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, επειδή αλλάζει συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία.

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν. Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονίκη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα».

Χαρακτηριστικές είναι περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν 50.000-60.000 ευρώ από το εν λόγω ινστιτούτο και έφτασαν σε σημείο να θέλουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Πηγή: madata.gr