Δολοφονία 39χρονου πυγμάχου στη Βάρη: Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των εκτελεστών

0
28

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ τη δολοφονία του γνωστού 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της Βάρης. Η δεύτερη εκτέλεση μέσα σε 24 ώρες μετά το έγκλημα στα Σεπόλια, θεωρείται “συνέχεια προηγούμενων εκτελέσεων”, καθώς μάλιστα από τις αρχές του 2021 τουλάχιστον πέντε δολοφονίες συνδέθηκαν με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 Ο 39χρονος πυγμάχος δέχθηκε τις σφαίρες από καλάσνικοφ ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού.

Εν αναμονή της νεκροψίας- νεκροτομής οι αρχές χαρτογραφούν την διαδρομή των εκτελεστών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. H οδός Ανδρέα Παπανδρέου όπου έγινε η δολοφονία, καταλήγει στη Βάρης-Κορωπίου, ωστόσο, η περιοχή είναι απομονωμένη και δεν υπάρχουν κάμερες.

Μαρτυρίες δόθηκαν από περίοικους που άκουσαν πυροβολισμούς “στις 9 παρά τέταρτο το πρωί”. Ο 39χρονος πυγμάχος είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών στην Πάτρα και σε Βαλκανική χώρα.

 Οι πληροφορίες τον ήθελαν να συνδέεται με τον χώρο της νύχτας, ενώ το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος – και αναδείχθηκε νικητής – πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι.

 Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε δολοφονηθεί πρώην πυγμάχος και στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έξω από καντίνα.

 Η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδώσει τη δολοφονία του 58χρονου άνδρα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: madata.gr