Δολοφονία – Άρτα: Η αιτία του καβγά που οδήγησε στην τραγωδία

0
85

Το παιδί που έχει αποκτήσει ο 29χρονος με την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται πως ήταν ο βασικός λόγος του άγριου καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους χθες το απόγευμα.

Το δικαστήριο είχε αποφασίσει ο 29χρονος να βλέπει το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Έτσι, ο δράστης μετέβη χθες στο σπίτι των πεθερικών του προκειμένου να πάρει το παιδί μαζί του. Όμως ζήτησε να το κρατήσει και τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά η πρώην σύζυγός του δεν του το επέτρεψε.

Η άρνηση της 36χρονης φαίνεται πως εξόργισε τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους κι εκείνος να βγάλει το όπλο που έφερε πάνω του και να την πυροβολήσει δύο φορές. Ευτυχώς, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και άρχισε να τρέχει για να κρυφτεί μέσα στο σπίτι προκειμένου να σωθεί από τη μανία του 29χρονου. Τότε, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος κυκλοφορούσε συχνά κρατώντας όπλο. Παρόλο που δεν υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, η 36χρονη είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας ότι ο 29χρονος ήταν ένας άνθρωπος βίαιος και επιθετικός. Αυτός ήταν, εξάλλου, και ο λόγος που οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από έναν χρόνο.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης που κατάγεται από το Μεσοπύργιο φαίνεται πως διέφυγε προς το βουνό, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε μια ορεινή περιοχή και μάλιστα τον συνάντησε ένας βοσκός, στον οποίο φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο βουνό καθώς έχει κάποια προσωπικά προβλήματα.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr