Δολοφονία Καβάλα: Το σημείωμα του δράστη έλεγε Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει

0
45

Συγκλονισμένη από χθες η κοινωνία της Καβάλας και η κοινή γνώμη για το έγκλημα που διέπραξε 56χρονος στην Καβάλα.

Ο άντρας σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο αντρας παρέσυρε την 31 έτους φωτογράφο σύντροφό του στο μαντρί του και τους σκότωσε βάζοντας τέλος και στη ζωή του.

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής στην Καβάλα και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού.

H μαρτυρία ιδιοκτήτη καφέ στην Καβάλα
Ο κ. Καλογερίδης, που διατηρεί καφενείο στην Λεκάνη Καβάλας, είπε ότι τους είδε πριν δύο μέρες και υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με επίκεντρο συχνά τον χωρισμό τους και την επιμέλεια του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού του, ο 56χρονος άνδρας, σύμφωνα με τον φίλο του, είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, τα συνηθισμένα όμως. Μάλιστα όπως είπε στην εκπομπή, η αστυνομία με τον ιατροδικαστή βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα στο σπίτι που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει», είπε ο κ. Καλογερίδης, αναφέροντας πως ο δράστης του διπλού φονικού συχνά έπαιρνε το παιδί και το πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο, «μιλούσε το ζευγάρι όταν βρίσκονταν στον δρόμο, αλλά αν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, δεν το ξέρουμε…».

Σε ότι αφορά τις φήμες πως η γυναίκα σκόπευε να φύγει στην Γερμανία με το παιδί, ο κ. Καλογερίδης είπε πως η 31 έτους μητέρα «δεν θα έφευγε στην Γερμανία, θα πήγαινε να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά και άλλα θέματα και θα γύριζε. Είχε πάει στο σπίτι του παππού της, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι του αυτόχειρα, στο οποίο ζούσαν μαζί».

Πηγή: madata.gr