Δολοφονία στα Καμίνια: Έπιασαν στο Διδυμότειχο τον βασικό ύποπτου

0
45

Ο αλλοδαπός, φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που σκότωσαν στα Καμίνια έναν 29χρονο ομοεθνή τους, συνελήφθη από συνοριοφύλακες στον κάμπο του Διδυμοτείχου, λίγο πριν διαφύγει μέσω του ποταμού Έβρου στην Τουρκία.

Όπως εξηγεί το τοπικό μέσο «Evros-news», στην αποκλειστική αυτή φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψής του, φαίνεται ο Πακιστανός ξαπλωμένος στο έδαφος ενώ οι αστυνομικοί τον έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκονται δίπλα του. Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, λίγο αργότερα τον παρέλαβαν συνάδελφοί τους από το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, προκειμένου να τον ανακρίνουν και να ενημερώσουν στη συνέχεια τα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας.

H συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύει το μέσο είναι, μάλιστα, αυτή που εστάλη στην Αθήνα και ο άνδρας αναγνωρίστηκε από θύματα τα οποία είχε τραυματίσει και νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, συγκρίνοντας τον με παλαιότερη φωτογραφία από την σελίδα του στο facebook, αυτό που έχει κυκλοφορήσει έντονα, ότι δηλαδή αλλοίωσε σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του βάφοντας τα μαλλιά και το μούσι του προκειμένου να μην προκαλέσει την προσοχή, φαίνεται να μην ισχύει. Η άσπρη τούφα για παράδειγμα στα μαλλιά του παραμένει και απλά είχε κουρέψει λίγο τα μαλλιά και το μούσι του.

Ο αλλοδαπός αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τις περαιτέρω διαδικασίες και την επίσημη ταυτοποίησή του. Ο άνδρας αυτός, έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών από το Πακιστάν, 24 και 17 ετών αντίστοιχα, που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση της δολοφονίας ενός ομοεθνούς τους και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα, στα Καμίνια, την Παρασκευή (20/11).

spoilers

Πηγή: madata.gr