Δράκος του Κάβου: Τι λέει η πρώην σύντροφός του

0
91

Δημοσιεύματα για τη σύλληψη του λεγόμενου “Δράκου του Κάβου” φιλοξενεί ο βρετανικός Τύπος. Ένα από τα θύματά του, η Κέλι Μόργκαν, όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύλληψή του πέφτοντας από έναν βράχο, συγκλονίζει λέγοντας στη Sun: Ελπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές Αρχές να τον κλείσουν φυλακή και να πετάξουν το κλειδί. Είχα προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκα ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμη μιας γυναίκας”.

Η πρώην σύντροφος του 47χρονου κατηγορουμένου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε πως ο “Δράκος του Κάβου” έχασε την ευκαιρία που του έδωσαν: “Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του, αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία με τον νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και πήγε και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να ξαναδικαίωσε τα θύματα” είπε η 22χρονη Μαρίνα από τους Παξούς.

“Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα, φοβάμαι, φοβάμαι μήπως μου την έχουν στημένη για να με ξανακλείσουν μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει, γιατί ενοχλούσε τον κόσμο. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια” πρόσθεσε.

Πηγή: madata.gr