Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς – Είχε ορμήξει και σε παιδιά καταγγέλλουν γείτονες

0
62

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Δραπετσώνα, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε ένα μικρό κανίς και το κατασπάραξε, μπροστά στην ιδιοκτήτριά του.

 Συγκεκριμένα, η κυρία Ηρώ Αλεξάκη έκανε την καθιερωμένη βόλτα με τον σκύλο της όταν συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός λυκόσκυλου, το οποίο ξαφνικά διέφυγε από την προσοχή της γυναίκας και όρμησε κατασπαράσσοντας τον μικρό σκύλο.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο και εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της, στο Mega.

Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Η κυρία Αλεξάκη σημειώνει πως προσπάθησε να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί.

«Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, χωρίς να συμβαίνει κάτι», δήλωσε.

Πηγή: madata.gr