Δυστύχημα με ταχύπλοο στη Κέρκυρα: Καταθέτουν ως ύποπτοι τα παιδιά Βρετανού ιδιοκτήτη βίλας

0
49

Στην Κέρκυρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του ταχύπλοου που χτύπησε και εγκατέλειψε την 60χρονη Βρετανίδα ενώ κολυμπούσε, με συνέπεια να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία. Τα δύο παιδιά του διευθύνοντα συμβούλου ενός hedge fund, που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία και διαθέτουν βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, καταθέτουν ως ύποπτοι του δυστυχήματος με το ταχύπλοο που διαμέλισε την 60χρονη Βρετανίδα, καθώς ο ένας τους φέρεται ως ο χειριστής του ταχύπλοου. Πάντως δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες, ούτε έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ συνεχίζονται και οι έρευνες στο σκάφος που έχει κατασχεθεί από την πρώτη στιγμή.

Αργότερα σήμερα αναμένεται ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ι. Αϊβατίδης, ο οποίος χθες ολοκλήρωσε την νεκροψία, να μεταβεί στο σκάφος , προκειμένου να προχωρήσει σε ταυτοποίηση των τραυμάτων της 60χρονης Βρετανίδας σε σχέση με την προπέλα του σκάφους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε, ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας οφείλεται σε ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους και όχι από πνιγμό.

Το σοκαριστικό είναι ότι για κάποια λεπτά η άτυχη γυναίκα είχε τις αισθήσεις της, όπως επιβεβαιώνουν και αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: madata.gr