Εγκλημα Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του πιλότου μέσα από τη φυλακή

0
42

Στο φως της δημοσιότητας η  πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

 Στην αποκλειστική φωτογραφία του star φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα των φυλακών Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι, φορώντας ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Ο συζυγοκτόνος με τα χέρια του στη μέση συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο ο οποίος κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Γλυκά Νερά: Πώς ο συζυγοκτόνος δικαιολόγησε την αφαίρεση της κάρτας – Τι ήθελε να δει

Γλυκά Νερά: Το sms στην ψυχολόγο από το κινητό της Καρολάιν και μια ειδοποίηση που δεν υπήρξε ποτέ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, στην αρχή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν μιλούσε καθόλου, όμως πλέον έχει επικοινωνία με τους συγκρατούμενούς του. Φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα.«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ανέφερε άνθρωπος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Ο συζυγοκτόνος είναι αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα. Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Πηγή: madata.gr