Έγκλημα που σοκάρει και τον πιο αρρωστημένο νου στην Κυψέλη: Ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου

0
38

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η φρικτή δολοφονία ενός 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της στην Κυψέλη. Το σατανικό ζευγάρι έκρυβε το πτώμα του παιδιού για πέντε χρόνια στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το άτυχο αγόρι ζούσε εφιαλτικές στιγμές μαζί με την αδελφή του στα χέρια των δραστών. Τα κακοποιούσαν βάναυσα, τα ξυλοκοπούσαν, τα έβαζαν πολλές ώρες να στέκονται όρθια για τιμωρία και τα άφηναν πολλές ημέρες χωρίς φαγητό. Ευτυχώς το κοριτσάκι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια μετά από έρευνα της εισαγγελίας ανηλίκων και γλίτωσε.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο Πολωνός δράστης για το τι προηγήθηκε του μαρτυρικού θανάτου του 7χρονου.

Έβαλα το παιδί σε τιμωρία επειδή φώναζε και δεν σταματούσε. Κάτι έπρεπε να κάνω για να σταματήσει, έτσι έβαλα την μονωτική ταινία στο στόμα. Όταν πήγα αργότερα να δω πως είναι, το βρήκα νεκρό.

Στην αρχή το σατανικό ζευγάρι κρατούσε τη σορό του παιδιού σε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο μπαλκόνι του σπιτιού και όταν μετακόμισαν στο σπίτι στην Κυψέλη, πήραν μαζί τους τα οστά και τα είχαν μέσα σε έναν καναπέ πάλι στο μπαλκόνι.

Ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου στα χέρια του εραστή της μητέρας του – Πού κρατούσαν τα οστά

Το μακάβριο εύρημα με τα οστά του παιδιού στο μπαλκόνι στην Κυψέλη είναι μόνο η αρχή των αποκαλύψεων για την “κόλαση” που βίωνε ο 7χρονος στα χέρια της μητέρας του και του συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Ελληνίδα ήταν παντρεμένη με έναν Πολωνό. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Το ζευγάρι το 2015 χώρισε και ο Πολωνός επέστρεψε πίσω στην χώρα του.

Η μητέρα – “τέρας”, έκανε νέο δεσμό με έναν Πολωνό και ο εφιάλτης ξεκίνησε για τα δύο παιδιά καθώς και οι δύο τα κακοποιούσαν.

Τα παιδιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήγαιναν στο σχολείο με μώλωπες και χτυπήματα με αποτέλεσμα το 2018 να ξεκινήσει έρευνα από την εισαγγελία ανηλίκων. Το κοριτσάκι τότε πήγε σε ανάδοχη οικογένεια, αλλά το αγόρι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Όπως φαίνεται στην αρχή το σατανικό ζευγάρι κρατούσε τη σορό του παιδιού σε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο μπαλκόνι του σπιτιού και όταν μετακόμισαν στο σπίτι στην Κυψέλη, πήραν μαζί τους τα οστά και τα είχαν μέσα σε έναν καναπέ πάλι στο μπαλκόνι.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η μητέρα είχε σκοτώσει το παιδί, τελικά ο δράστης είναι ο Πολωνός σύντροφός της, ο οποίος έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα του παιδιού μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πηγή: madata.gr

Προηγούμενο άρθρο;
Επόμενο άρθρο;