Έγκλημα στα Καλύβια: Εμμονικό δράστη βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση

0
45

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα της 23ης Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, με θύμα έναν 60χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής “Live News”, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταφέρει να σχηματίσουν το προφίλ του δράστη. Ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως το έγκλημα μοιάζει με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς ο δράστης φαίνεται να είναι συναισθηματικά φορτισμένος δημιουργώντας στο μυαλό του το κίνητρο.

Οι έρευνες στρέφονται στο περιβάλλον του 60χρονου και τις επαφές που είχε λίγες ώρες πριν τον θάνατό του.

Το χρονικό της φρίκης

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στις 23 Δεκεμβρίου μέσα σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Ο 60χρονος ήταν υπάλληλος του κέντρου υγείας και εργαζόταν στη γραμματεία. Βρέθηκε με τρία τραύματα στο κεφάλι, ενώ στο σημείο δεν εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος, παρά μόνο τρεις κάλυκες από πυροβόλο.

Πάνω στο θύμα βρέθηκαν κινητά αλλά και χρήματα, με τις αρχές να αναζητούν απαντήσεις από το υλικό των καμερών ασφαλείας ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον αναζητώντας τυχόν διαφορές.

Πηγή: madata.gr