Έγκλημα στην Άρτα: Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα εναντίον της πρώην συζύγου του

0
72

Μπροστά στα μάτια της πρώην συζύγου του σκότωσε τον πατέρα της ο δράστης στο Αστροχώρι Άρτας.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην αυλή της οικίας του άτυχου 75χρονου που σωριάστηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς εναντίον του, από τον 29χρονο πρώην γαμπρό του που έμενε σε άλλο χωριό.

Ο δράστης μετέβηκε στο πατρικό της πρώην συζύγου του ενώ βρισκόταν εκεί εκείνη και το 2,5 ετών παιδί τους. Πυροβόλησε εναντίον της δίχως να την πετύχει και σκότωσε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της.

Το ζευγάρι που είχαν μαζί ένα παιδάκι 2,5 ετών, για περίπου έναν χρόνο ζούσε σε διάσταση και μόλις τις τελευταίες ημέρες εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Η 36χρονη είχε επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το παιδί της όπου ουσιαστικά την προστάτευε εκεί ο πατέρας της αφού οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της ήταν πολύ τεταμένες όπως τεταμένες ήταν οι σχέσεις του πρώην γαμπρού και με τον πεθερό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης όταν πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου και προκάλεσε ένταση, πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, δίχως να την πετύχει ευτυχώς και πυροβόλησε απανωτές φορές και σκότωσε τον πατέρα της στην αυλή του σπιτιού τους. Καθώς δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο, εικάζεται ότι χρησιμοποίησε περίστροφο.

Αμέσως μετά την πράξη του, μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, ενώ από εκείνη την στιγμή οι άντρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα ορεινά της Άρτας και των γύρω περιοχών για τον εντοπισμό του. Σε εξέλιξη βρίσκεται η λήψη καταθέσεων από τους οικείους του θύματος, με την πρώην σύζυγό του δράστη να έχει υποστεί σοκ.

Πηγή: madata.gr