Έγκλημα στην Άρτα: Οι πρώτες εικόνες από την προσαγωγή του 29χρονου

0
61

Προσήχθη πριν από λίγο στην Άρτα ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του στο Αστροχώρι, στην Άρτα. Ο άτυχος 75χρονος μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη του, την οποία επίσης πυροβόλησε ο φερόμενος ως δράστης αλλά δεν την πέτυχε.

O 29χρονος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, αμίλητος και χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων, όπως φαίνεται στα πλάνα της ΕΡΤ1. Τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει και αν θέλει να πει κάτι στην οικογένειά του και την πρώην σύντροφό του.

Ο 29χρονος, που κρυβόταν στα βουνά μετά το έγκλημα, εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα. Αφού κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. Αυτό ενδέχεται να γίνει ακόμη και σήμερα.

 Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και τις τελευταίες ώρες οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Δαφνούλας, καθώς ο φερόμενος ως δράστης γνωρίζει καλά το μέρος γιατί είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 29χρονος φέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και είπε ότι βρίσκεται στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

 Εκεί πήγε αμέσως ομάδα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας όπου βρήκε και συνέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και από εκεί μετά την πρώτη κατάθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: madata.gr