Έγκλημα στην Τήνο: Πάρκαρε έξω από τον σπίτι του και τον σκότωσε

0
69

Σοκάρει το έγκλημα που έγινε στην Τήνο σήμερα Κυριακή λίγο μετά τις 12 το πρωί. 

Ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 90 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία. 

Συνταξιούχος (κοντά στα 90 του) έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του 50χρονου θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιών. 

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως. Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί. Το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων, λένε κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λένε τα έβαζε με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή. 

Πηγή: madata.gr