Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: Τρεις καθηγητές πανεπιστημίου διαψεύδουν ότι τον στηρίζουν

0
88

Συνεχώς αλλάζει ο κατάλογος με τους καθηγητές πανεπιστημίου που στηρίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. 
 
Τρεις καθηγητές διέψευσαν ότι συναίνεσαν να βρίσκεται το όνομά τους στη λίστα υποστήριξης που παρουσίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, η οποία πλέον από 100 αριθμεί 97 ονόματα.

Ο τελευταίος – μέχρι στιγμής – που αφαίρεσε το όνομά του από τη λίστα στήριξης Λοβέρδου είναι ο μηχανολόγος μηχανικός-αεροναυπηγός Γρηγόρης Βαλλιάνος.

«Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ.

«Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου. Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως την αφαίρεση του ονόματός τους από τον κατάλογο έχουν ήδη ζητήσει ο καθηγητής Χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννης Ματσούκας, όπως και ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης.

Πηγή: madata.gr