Ενισχύεται το 11320 του ΟΑΕΔ για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών

0
95

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη μείωση του συγχρωτισμού στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ολοκλήρωσε ταχύτατα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται, πλέον, ηλεκτρονικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, νέες και καινοτόμες e-υπηρεσίες, όπως η έκδοση δελτίου ανεργίας και η αίτηση για επίδομα ανεργίας, καθώς και νέα μέτρα στήριξης των ανέργων, έχουν μεγάλη αποδοχή, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση του αριθμού τηλεφωνημάτων στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ 11320 και, αναπόφευκτα, μεγαλύτερο χρόνο αναμονής.

Διαισθανόμενη την αναγκαιότητα και με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία «Teleperformance Hellas» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΟΑΕΔ για τη στήριξη των υπηρεσιών του 11320 και προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες πέντε υπαλλήλων, που θα παρέχουν υποστήριξη για το χρονικό διάστημα των έκτακτων αναγκών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα συνεργασία θα συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια των εργαζομένων του ΟΑΕΔ να απαντούν έγκαιρα σε όλα τα τηλεφωνήματα και όλες τις ερωτήσεις και να δίνουν πληροφορίες και διευκρινίσεις, όσο το δυνατόν, γρηγορότερα.

Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 11320 (αστική χρονοχρέωση) λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 8:30 έως τις 14:30, εκτός εορτών και αργιών.

Πηγή: madata.gr