Επιχειρηματίας δολοφόνησε τη σύντροφό του και βασάνισε μέχρι θανάτου τον 9χρονο αδερφό της

0
54

Η αστυνομία κυνηγά έναν επιχειρηματία που δολοφόνησε τη φίλη του πριν στείλει την ομολογία του με ένα τρομακτικό βίντεο από τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο 32χρονος Akshin Guseinov, έβαλε το ματωμένο σώμα της 26χρονης Βικτόρια Μακάροβα, στο μπάνιο και στη συνέχεια πήγε στο πατρικό σπίτι της όπου βασάνισε και σκότωσε τον μικρότερο αδερφό της Ντμίτρι, 9 ετών.

Στέλνοντας το βίντεο σε διαδικτυακό κανάλι για εγκλήματα, ο 32χρονος είπε ότι πραγματοποίησε τις δολοφονίες αφού ανακάλυψε ότι η Μακάροβα φέρεται να είχε κάνει σεξ με άλλο άνδρα. Κάλεσε επίσης τον άλλο άνδρα, που ονομάζεται Yury, ο οποίος αργότερα είπε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν είχε ιδέα ότι ο 32χρονος έβγαινε κι εκείνος με τη Μακάροβα.

Τότε ο Guseinov, ο οποίος έχει πολλές επιχειρήσεις στον τομέα των κατασκευών και του τουρισμού, οδήγησε μέχρι την ακτή της Μαύρης Θάλασσας και εξαφανίστηκε. Μια τεράστια έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η ρωσική ερευνητική επιτροπή άνοιξε μια ποινική υπόθεση για διπλή δολοφονία «ιδιαίτερης σκληρότητας».

Η κοπέλα του Guseinov πέθανε από επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμά του στην πόλη Armavir, δήλωσε η επιτροπή.

Το τραυματισμένο πτώμα της βρέθηκε σε γεμάτο λουτρό ντυμένο μόνο με το μπλουζάκι. Ο αδελφός της «βασανίστηκε σκληρά» πριν σκοτωθεί στο σπίτι του στο χωριό Novoalekseevskaya, ενώ η 49χρονη μητέρα τους Lyubov Makarova ήταν μακριά, δήλωσε η αστυνομία.

Στο ψυχρό μήνυμά του είπε: «Πολλοί θα το συζητήσουν, θα μιλήσουν, θα με καταδικάσουν. Θέλω να πω στην αρχή – έχω σώας τας φρένας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Στις 3 Δεκεμβρίου, μου εξομολογήθηκε την προδοσία της. Όχι μόνο προδοσία, αλλά και το γεγονός ότι από τον Αύγουστο έκανε σεξ με έναν άλλον άντρα. Το δικαιολογούσε με το γεγονός ότι δεν ζούμε ακόμα μαζί και ότι θεωρούσε τον εαυτό της ελεύθερο κορίτσι. Αλλά ήμασταν σε επαφή κάθε μέρα, συναντιόμασταν, κάνουμε σεξ. Της έδωσα χρήματα, της αγόρασα καινούργια πράγματα, την νοιαζόμουν. Δούλευα για το μέλλον μας. Την σκότωσα όχι λόγω της προδοσίας της. Την σκότωσα γιατί κατάλαβα ότι δεν υπήρχε τρόπος επιστροφής».

topontiki

Πηγή: madata.gr