Επίδομα 534 ευρώ: Πότε λήγει η προθεσμία για την αποζημίωση

0
58

Έως τις 31 Αυγούστου 2020 θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Η αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αφορά τον μήνα Ιούνιο του 2020 και την υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

«Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3460/19.08.2020) σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονoϊού, για τον μήνα Ιούνιο 2020, την οποία υπέγραψαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν από την Παρασκευή 21 Αυγούστου, ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Αυγούστου 2020».

Πηγή: madata.gr