Επίθεση με οξύ στη Μεσσήνη – Δικηγόρος 49χρονης: Ο δράστης την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν

0
65

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 50χρονος που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Η απολογία του ορίστηκε για τις 11 το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου.

 Του έχει απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στη δικογραφία υπάρχει οπτικό υλικό με το οποίο στοιχειοθετείται η κατηγορία του 50χρονου. Εκεί φαίνονται οι κινήσεις του δράστη για την ενοικίαση αυτοκινήτου αλλά και για την προμήθεια του καυστικού υγρό, για το οποίο παραπλάνησε έναν γνωστό του λέγοντας ότι το θέλει για το αυτοκίνητο του.

 Δικηγόρος 49χρονης σε ΣΚΑΪ: Την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν
Οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να σώσουν την όραση της 49χρονης γυναίκας.

Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι είχε κακοποιηθεί σωματικά από τον 50χρονο και στο παρελθόν και μάλιστα υπήρχε και καταδικαστική απόφαση εις βάρος του. 

 Από ότι μου έχει εκμυστηρευτεί σε αποκλειστική επικοινωνία δεν υπήρχε μεταξύ τους οικονομική διαφορά. Το μόνο που υπήρχε ήταν μια εμμονική διάθεση του συγκεκριμένο δράστη ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής και παλαιότερα στο ξυλοδαρμό της ο ίδιος. Είχε καταδικαστεί και είχε ζητήσει και πάλι συγνώμη, αναφέρει ο δικηγόρος της 49χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Καλαμάτας, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει μικρή βελτίωση. 

Πηγή: madata.gr