Επίθεση με βιτριόλι: Είναι εμμονική, με ρωτούσε επίμονα που μπορεί να βρει βιτριόλι

0
67

Μου ζητούσε επίμονα και συχνά πυκνά να παρακολουθώ την Ιωάννα, ανέφερε ο άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο στο οποίο τηλεφώνησε η κατηγορούμενη της επίθεσης με τι βιτριόλι.

Θεωρούσα πως είναι μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα, φέρεται να επεσήμανε ο 36χρονος προσθέτοντας ότι η Έφη ένιωθε πως χάνει από την Ιωάννα τον σύντροφό της.

Έξι κλήσεις που έκανε μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου διέγραψε η κατηγορούμενη για να μη βρεθούν από τις Αρχές.

Οι κλήσεις αυτές έγιναν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, το ένα από τα οποία μάλιστα προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτο για συνέργεια στην επίθεση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, με τον οποίο η κατηγορούμενη διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Ο άνδρας αυτός γνώρισε την Έφη μέσω μιας φίλης της, με την οποία είχε ερωτικό δεσμό. Προσήχθη από την αστυνομία στις αρχές του 2021 και εξετάστηκε για να διαπιστωθεί αν εμπλεκόταν στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται πως γνώρισε την κατηγορούμενη από την τότε σύντροφό του, πως είχαν επικοινωνία και μάλιστα του είχε «γίνει κακός μπελάς» και πως η 36χρονη προσπαθούσε να τον χειραγωγήσει, να τον έχει δηλαδή του χεριού της. «Μου ζητήσε επίμονα και συχνά πυκνά παρακολουθώ την Ιωάννα» ανέφερε ο άνδρας.

Όπως είπε η κατηγορουμένη του ζητούσε επανειλημμένα και εμμονικά να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρωτούσε πού μπορούσε να βρει βιτριόλι.

 «Θεωρούσα πως είναι μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα» φέρεται να επεσήμανε ο 36χρονος προσθέτοντας ότι η Έφη ένιωθε πως «χάνει» από την Ιωάννα τον σύντροφό της. Ο 36χρονος δεν παρακολούθησε όπως δήλωσε ποτέ την Ιωάννα αλλά έλεγε στην Έφη πως το είχε κάνει.

Αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με την 36χρονη την μοιραία εκείνη ημέρα, μετά την επίθεση στην Ιωάννα και κράτησε 11 δευτερόλεπτα ο εν λόγω άνδρας σημείωσε πως η κατηγορούμενη του είπε κάτι «ακατάληπτο» εξηγώντας πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν του είπε «το έκανα».

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξη της. Διαβάστε την και δείτε βίντεο

Πηγή: madata.gr