Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

0
47

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές ημέρες, καθώς οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και τις κατέστρεψε το πρόσωπο με το οξύ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά των αρχών, είναι βέβαιο ότι η δράστρια κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο. Όμως οι έρευνες δε σταματούν και συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις πρόσωπα «κλειδιά», όπως έγινε και σήμερα και όλοι βρίσκονται στο περιβάλλον της Ιωάννας. 

Η 34χρονη Ιωάννα φαίνεται, μάλιστα, ότι αγωνιά για τη σύλληψη της γυναίκας που της επιτέθηκε, ενώ όπως αναφέρουν οι οικείοι της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, κοντά της είναι οι αγαπημένοι της που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Πηγή: madata.gr