Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος και η αποκαλυπτική μαρτυρία

0
113

Στενεύει ο κλοιός γύρω από την δράστιδα που έριξε καυστικό υγρό στην 34χρονη Ιωάννα έξω από τα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρίσκονται μία ανάσα πριν από τον εντοπισμό της «μαυροφορεμένης» που χωρίς κανένα δισταγμό έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης για να της καταστρέψει τη ζωή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι Αστυνομικοί θα έχουν και νέο τετ -α -τετ με την 34χρονη. Στο νέο «ραντεβού» θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων, μήπως η Ιωάννα καταφέρει και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό.

Το μοιραίο λάθος της «μαυροφορεμένης»

Η τεχνολογία θα βοηθήσει να λυθεί ο γρίφος της επίθεσης στην 34χρονη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η «μαυροφορεμένη» έκανε ένα μοιραίο λάθος, το οποίο θα οδηγήσει στα ίχνη της. Συγκεκριμένα η δράστις είχε μισθώσει το ταξί, με το οποίο πήγε στον τόπο του εγκλήματος, μέσω εφαρμογής στο κινητό της ή στον υπολογιστή της.

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί θα έχουν τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με τα ψηφιακά ίχνη θα μπορέσουν να την ταυτοποιήσουν.

Αποκαλυπτική μαρτυρία: «Είδα τη μαυροφορεμένη να τρέχει-Μπορώ να την αναγνωρίσω»

Την αποκαλυπτική μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της Καλλιθέας δημοσιεύει η Real News. Σύμφωνα με αυτή μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια είχε η μαυροντυμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε στη Real News.

Από την πλευρά της η 34χρονη δεν σταματά να ρωτά για τις εξελίξεις στην έρευνα των αστυνομικών.

«Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό. Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτή που μου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

newsbomb

Πηγή: madata.gr