Επίθεση στα όρια της χυδαιότητας από τον Βελόπουλο στον καθηγητή Τσιόδρα

0
52

Επίθεση στα όρια της χυδαιότητας από τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με αφορμή τη χρήση της μάσκας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού, πήγε να εκμεταλλευτεί τους ανήσυχους πολίτες πουλώντας αντισιπτηκό που σταματούσε τον κορωνοϊό μέσα από την εκπομπή του, τώρα τα έβαλε και με την επιστήμη. 

«Δεν μπορεί πριν από έναν μήνα να λέτε ότι δεν χρειάζεται μάσκα και τώρα να λέτε ότι χρειάζεται. Κάτι δεν κάνετε καλά. Ή πριν λέγατε ψέμματα ή τώρα λέτε ψέμματα. Αλλά σε μια κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον Τσιόδρα ο οποίος χθες δημόσια είπε ότι όλοι οι νεκροί μπορεί να μην είναι κορονοϊός, να είναι κορονοϊός. Ο Χριστός και η Παναγία. Ακούσατε τι είπε ο Τσιόδρας; Το είπε στην κάμερα ότι αυτοί που πεθαίνουν μπορεί να μην είναι από κοροναϊό».

Μάλιστα, έκανε λόγο για σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με εταιρείες φαρμακευτικές λέγοντας: «Εμένα με εξέλεξαν. Αυτόν τον φύτεψες εσύ.Το κόμμα σου! Τον φυτέψατε εσείς. Τον κ. Τσιόδρα».  Όταν τον κάλεσε ο Πρόεδρος της Βουλής να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, είπε δεν παίρνω τίποτα πίσω τον διορίσατε εσείς. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός επί των θεμάτων και είναι στο Στάνφορντ.

Πηγή: madata.gr