Εύα Καϊλή: Έφεση κατά της προφυλάκισης και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με Παντσέρι

0
44

Έφεση κατά της απόφασης παράτασης της προφυλάκισης για την Εύα Καϊλή, άσκησε ο δικηγόρος της Σβεν Μαρί. Την απόφαση αυτή είχε διαμηνύσει ήδη από χθες και προχώρησε πλέον στην πράξη.

Σύμφωνα με την Le Soir, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή θέλει η εντολέας του να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τον Αντόνιο Παντσέρι, τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» του Qatargate.

Η Εύα Καϊλή, που βρέθηκε ξανά -για τρίτη φορά- μπροστά στους Βέλγους δικαστές, φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή, ενώ εστίασε στο ότι είναι μητέρα. Πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της, ενώ υποστήριξε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της. 

Σε ότι αφορά στα λεγόμενα του Παντσέρι, οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή ισχυρίζονται ότι δεν ευσταθούν. Μάλιστα, ο Βέλγος δικηγόρος της έκανε λόγο για υπερβολική βαρύτητα στις καταθέσεις του Παντσέρι.  «Διαπιστώνω ότι τα στοιχεία για την κράτηση του πελάτη μου (σ.σ. Εύας Καϊλή) βασίζονται στις δηλώσεις του Παντσέρι, ο οποίος έλεγε ψέματα επί δύο μήνες και τώρα με το καθεστώς του μεταμελημένου, ο λόγος του έχει γίνει Ευαγγέλιο».

Οι δικηγόροι της είχαν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός εικοσιτεσσάρων ωρών και μετά από δεκαπέντε ημέρες να αποφασίσει το Εφετείο αν θα παραμείνει υπό κράτηση, ή όχι.

πηγή: topontiki.gr

Πηγή: madata.gr