Εύα Καϊλή: Το τηλεφώνημα στον Μ. Δημητρακόπουλο και η απογοήτευσή της – Οι επόμενες κινήσεις της

0
45

Το τηλεφώνημα της Καϊλή στον δικηγόρο της Μ. Δημητρακόπουλο και η απογοήτευσή της για την παραμονή της στη φυλακή. Σήμερα (17/2) αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες
 
Παραμένει υπό κράτηση η Εύα Καϊλή καθώς αρνητική ήταν και το βραδυ της Πέμπτης (16/2) η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου του Βελγίου για την ελληνίδα πολιτικό.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που εκείνος δειπνούσε με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες. Της είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εισαγγελίας για το αποτέλεσμα της δίκης, αλλά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει η προσωρινή κράτηση.

 
Η Εύα Καϊλή μόλις το άκουσε αισθάνθηκε απογοήτευση, διότι η διαδικασία πήγε πολύ καλά και εθίγησαν και θέματα που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης και αποδομήθηκε εντελώς η αξιοπιστία του Παντσέρι και των καταγγελιών, όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος. Σήμερα (17/2) αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες.

Αντόνιο Παντσέρι και Μαρκ Ταραμπέλα παραμένουν επίσης στη φυλακή και αναμένεται να ασκήσουν κι εκείνοι έφεση.

Εστίασε στο ότι είναι μητέρα
Σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες Ειρήνης Ζαρκαδούλα, υπάρχει μια νέα κατηγορία εδώ και δύο μέρες, αυτή της εγκληματικής οργάνωσης. Δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή, είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της. Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρίν ενώ ζήτησε και η ίδια η κ. Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.

Η Εύα Καϊλή φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή. Εστίασε στο ότι είναι μητέρα. Πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της. 

Πηγή: madata.gr