Εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι: Έρευνες από την ΕΛΑΣ για πιθανή κακοποίησή της

0
74

Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σειρά εξετάσεων

 Έρευνα για τις αιτίες που η 15χρονη Φωτεινή βρέθηκε στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου έμενε μία 17χρονη Ρομά με τη μητέρας, έχει ξεκινήσει από τη Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Ασφάλειας.

Μια πολυεπίπεδη έρευνα διεξάγεται από τη Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την περίεργη «φιλοξενία» της 15χρονης Φωτεινής από την 17χρονη Ρομά και τη μητέρα της.

Το παιδί που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει κακοποιηθεί, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και ειδικός αξιωματικός παιδοψυχολόγος της Ασφάλειας που προσπαθεί να συνομιλήσει μαζί της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σειρά εξετάσεων.

Την ίδια ώρα προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν κρύβεται κάτι άλλο από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο σπίτι της φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με το protothema.gr.

Για τον λόγο αυτό θα κληθούν να δώσουν κατάθεση η μητέρα της και η 17χρονη φίλης της.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε συνεχή επαφή και με την εισαγγελία προκειμένου μετά τις εξηγήσεις που θα δώσουν να αποφασίσουν αν και ποια δίωξη θα ασκηθεί σε βάρος των δύο Ρομά που φιλοξενούσαν την 15χρονη στον Άγιο Πεντελήμονα.

Πηγή: madata.gr