Εξαφάνιση 19χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο – Πού εθεάθη τελευταία φορά – Η έκκληση του πατέρα της

0
59

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό της 19χρονης που εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί.

Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. Στο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega, φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Χώρισε και κλείστηκε στον εαυτό της

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. «Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας».

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση: “Να προλάβουμε το κακό. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά, δεν κλείνουμε μάτι” ανέφερε στο Mega και πρόσθεσε: “Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο”.

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η Άρτεμις είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. “Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας”.

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί – Πήγε να ζητήσει δουλειά και χάθηκε

Πηγή: madata.gr