Έζησαν μαζί 57 χρόνια και πέθαναν με μια μέρα διαφορά από κορονοϊό

0
107

Έζησαν μαζί 57 ολόκληρα χρόνια. Ήταν μαζί και ερωτευμένοι από έφηβοι. Απέκτησαν δυο κόρες και ευτύχισαν να δουν και τέσσερα εγγόνια. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην επέτειο του γάμου τους, όλα έμοιαζαν όμορφα και ρόδινα. Δυστυχώς όμως ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της Μορίν και του Ουίλιαμ από τη Σκωτία.

Το ζευγάρι έγινε θύμα του κορονοϊού καθώς μολύνθηκαν και οι δυο από τον ιό και πέθαναν μια μέρα διαφορά ο ένας από τον άλλον σε ηλικία 74 ετών σύμφωνα με τη DailyMail. Η Μορίν και ο Ουίλιαμ, γνωστός στους φίλους με το χαϊδευτικό Βικ, αρρώστησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ντανφέρμλιν στις 5 Απριλίου.

Η Μορίν και ο Βικ παντρεύτηκαν το 1963 και απέκτησαν δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια.

Ο Βικ ο οποίος ήταν συνταξιούχος ανθρακωρύχος, είχε όγκο σε ένα από τα πνευμόνια του όμως αυτός δεν μεγάλωνε και επρόκειτο να επιστρέψει στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέσα στον Απρίλιο. Η Μόριν έπασχε από ελαφρά χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, όπως πιστεύει η οικογένειά της.

Σύμφωνα με τη μια τους κόρη, ο Βικ ήταν ασυμπτωματικός για περίπου μια εβδομάδα ενώ η μητέρα της κατέπεσε μέσα σε λίγες μέρες.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Πρώτη άφησε την τελευταία της πνοή η Μορίν, στις 8 Απριλίου και μερικές ώρες αργότερα, στις 9 Απριλίου κατέληξε και ο Βικ.

Πηγή: madata.gr