Φώφη Γεννηματά: Δεν έφαγα κανέναν Λοβέρδο, απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη του κόμματος

0
49

ην καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν «έφαγα» κανέναν Λοβέρδο, απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη του Κινήματος. Τα 5,5 χρόνια ήταν αρκετά ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος». Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι κ.κ. Σκανδαλίδης και Κατρίνης που τον αντικατέστησαν στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο την αντιπολιτευτική γραμμή του ΚΙΝΑΛ.

Ερωτηθείσα για το αν είδε τον Ανδρέα Λοβέρδο ως πιθανό αντίπαλο που φιλοδοξεί να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και υπό αυτό το πρίσμα έλαβε την απόφαση, η κ. Γεννηματά απάντησε «ποτέ δεν λειτούργησα με τέτοια μέτρα και σταθμά μικρότητας».

Υποστήριξε επίσης ότι εσωκομματικά «θα μας απασχολήσουν πολύ αργότερα» και υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δέχεται πόλεμο, αφήνοντας αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου «που ενοχλείται από τον τεκμηριωμένο λόγο και την ουσιαστική κριτική. Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει μία προς τον ΣΥΡΙΖΑ και μία προς τη ΝΔ. Το ΚΙΝΑΛ κοιτάζει μπροστά και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Η κριτική μας προς την κυβέρνηση θα εντείνεται όσο εντείνονται τα προβλήματα».

Πηγή: madata.gr