Γεωργιάδης: Αν δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε

0
47

Εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα, και δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε, το λέω καθαρά, διαμήνυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ασχέτως αν θα βάλουμε 9,5, 8 άτομα, η σύσταση η προσωπική αφού έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς, είναι όποιος μπορεί να κάνει τις γιορτές στο σπίτι του με τη στενή του οικογένεια, να επιλέξει αυτό φέτος. Θα ήταν τραγικό να έχουμε κλείσει λιανική πώληση, να έχουμε μπει σε καραντίνα, να έχουμε υποστεί τέτοια οικονομική ζημία και μετά το ρεβεγιόν να έχουμε έπειτα από 15 ημέρες έκρηξη κρουσμάτων λόγω του ρεβεγιόν. Θα είναι κρίμα και άδικο να συμβεί αυτό” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό το λεγόμενο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά σφοδρό” πρόσθεσε.

“Εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα, και δούμε ότι το click away μας βάζει σε κίνδυνο, θα το κόψουμε, το λέω καθαρά” πρόσθεσε.

“Όταν λήξει αυτή η ιστορία, θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Τώρα να εξαγγείλουμε μέτρα ενώ δεν ξέρουμε τον τελικό λογαριασμό θα ήταν λίγο ανεύθυνο. Μπορώ να σας στείλω ένα μήνυμα ότι το πιστεύω αυτό το αίτημα για την επιστρεπτέα” ανέφερε.

Πηγή: madata.gr