Γερμανία: Θρίλερ με δολοφονημένη γυναίκα στο Καϊζερσλάουτερν – Ψάχνουν σε όλη την Ευρώπη ποια είναι

0
49

Δολοφονημένη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες μια γυναίκα στη Γερμανία και από τότε βρίσκεται ένα θρίλερ σε εξέλιξη.

Από τις Γερμανικές Αρχές έχει υποβληθεί, μέσω της Interpol, αίτημα βοήθειας για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας άγνωστης γυναίκας, που την βρήκαν δολοφονημένη στις 14 Δεκεμβρίου 2020, στο Καϊζερσλάουτερν. Το αίτημα έφτασε και στην Ελλάδα που ζητούν την συνδρομή και των αστυνομικών αρχών της χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική αστυνομία πρόκειται για μια γυναίκα με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας 35-50 ετών, με ύψος 166 εκατοστά, βάρος 63 κιλά, μάτια καστανά και μαλλιά καστανά σπαστά, μέχρι τον ώμο.

Εχει ένα τατουάζ με λουλούδια στο πόδι, στο πλάι κάτω από το γόνατο, και φορούσε λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και μαύρες μπότες με χειμωνιάτικη φόδρα.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (213-1520274) και στο e – mail ( [email protected] ) της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr