Για το τίποτα η αιματηρή συμπλοκή στην Χερσόνησο

0
64

Δύο redbull φέρεται να ήταν η αφορμή της αιματηρής συμπλοκής στην παραλιακή της Χερσονήσου ανάμεσα σε δύο παρέες Γάλλων που βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές.

Μετά το κλείσιμο των μπαρ τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, πολλοί νεαροί τουρίστες αγοράζουν ποτά από σούπερ μάρκετ και συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε δρόμους και πεζοδρόμια. Κάπως έτσι φέρεται να έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η μία παρέα αγόρασε βότκα και δύο redbull και κάθισαν σε ένα πεζοδρόμιο.

Ο ισχυρισμός που προβάλλεται είναι ότι μέλος της άλλης παρέας έκλεψε τα δύο ενεργειακά ποτά και έτσι έγινε η παρεξήγηση αφού ζήτησαν το λόγο. Οι άλλοι θίχτηκαν και κάλεσαν …ενισχύσεις και κάπως έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, στη διάρκεια της συμπλοκής 24χρονος Γάλλος τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι μπίρας συμπατριώτη του στην περιοχή του αριστερού ημιθωράκιου και σύμφωνα με αστυνομικούς, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο το τραύμα για τη ζωή του λόγω αιμορραγίας.

Ο 24χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει, απεναντίας μπήκε στη μέση για να χωρίσει. «Έπειτα μαζεύτηκαν ακόμα περισσότερα άτομα. Άκουσα να λέει κάποιος: Προσοχή, προσοχή έχουν μαχαίρι και σπασμένα μπουκάλια». Εγώ συνέχιζα να τους χωρίζω και τότε φοβήθηκα πάρα πολύ και πανικοβλήθηκα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα έναν φίλο μου να έχει μια βαθιά πληγή στον αγκώνα. Ο φόβος με κυρίευσε και βρήκα ένα μπουκάλι στο πάτωμα και το έβαλα στην τσέπη μου. Ειλικρινά δεν ήθελα καθόλου να το χρησιμοποιήσω. Εκείνη την στιγμή είδα μπροστά μου μια αγέλη ανθρώπων να θέλει να επιτεθεί. Πήρα το μπουκάλι από την τσέπη μέσα στον πανικό και την ώρα που προχωράω προς αυτούς για να τους φοβίσω, με πιάνει ένας από το λαιμό και άλλος από τα μαλλιά. Δεν έβλεπα τίποτα γιατί είχα το κεφάλι κάτω. Πίστεψα ότι θα με δολοφονήσουν και τυφλά, χωρίς να δω, έκανα την κίνηση με το μπουκάλι ενστικτωδώς. Είμαι σε κατάσταση σοκ». Ο 24χρονος παραδέχεται ότι κούρεψε την κοτσίδα του και ξύρισε το μούσι από φόβο προς τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. «Δεν το έκανα για να γλιτώσω από την Αστυνομία αλλά για να μην με βρουν αυτοί» φέρεται να είπε.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή: madata.gr