Γιώργος Καραϊβάζ: Ένας χρόνος από την δολοφονία του οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

0
46

Ένα χρόνο μετά, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και κανείς δεν έχει μάθει μέχρι σήμερα ποιος ή ποιοι ήθελαν τον Γιώργο Καραιβάζ νεκρό.

«Παίδες θα τα πούμε τη Δευτέρα» ήταν τα λόγια του Γιώργου Καραιβάζ στους συναδέλφους του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Λίγη ώρα μετά στις 14:20 εκτελείται ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο. Τον γάζωσαν την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο. 

Οι δύο εκτελεστές επέβαιναν σε ένα δίκυκλο και μόλις τον είδαν έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τον εκτέλεσαν.

Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός ενώ οι δράστες διέφυγαν μέσα από τα στενά. Γνώριζαν πως θα φύγουν και αδιαφορούσαν για τις κάμερες που τους «έπιαναν». Όπως αδιαφόρησαν και για τους αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας.

Ήταν ψυχροί και όπως όλα δείχνουν εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου.

Ένα χρόνο μετά, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και κανείς δεν έχει μάθει μέχρι σήμερα ποιος ή ποιοι ήθελαν τον Γιώργο Καραιβάζ νεκρό.

Τραγικά πρόσωπα η σύζυγός του και ο γιος τους, που μαθαίνουν ελάχιστα λεπτά μετά τη δολοφονία ότι ο Γιώργος τους δολοφονήθηκε

Ο γιος του Δημήτρης, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του  στο International Press Institute

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που σκότωσε τον πατέρα μου ήταν ένα πρόσωπο, ένα όπλο, ή ακόμη και ένας εγκληματικός εγκέφαλος. Αυτό που τον σκότωσε ήταν τα συστημικά προβλήματα που ο πατέρας μου πολεμούσε. Ακόμη κι αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του πατέρα μου, οι δολοφόνοι του, και το όπλο της δολοφονίας, δεν τον σκότωναν, κάτι άλλο θα τον σκότωνε. Γιατί ο πατέρας μου δεν πολεμούσε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, πολεμούσε ένα συστημικό πρόβλημα, και όσο αυτό το συστημικό πρόβλημα παραμένει, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη ζωή του πατέρα μου ή οποιουδήποτε άλλου που πιστεύει πραγματικά στη δικαιοσύνη και στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Το μήνυμα της γυναίκας του  για το σημερινό τρισάγιο αναφέρει
«Το Σάββατο στις 9/4ου στις 14.20´ θα μαζευτούμε στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Θ.Αννίνου 30 και Μουλοπούλου.

Στη Google αναφέρεται ως μνημείο δημοσιογράφου στον Άλιμο.

Θα αφήσουμε ένα λουλούδι στο Γιώργο μας.

Φίλοι του Γιώργου μας θα μιλήσουν για το έργο του τη προσφορά του και για το τι ήταν ο Γιωργος.

Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε προκειμένου με την παρουσία μας να δηλώσουμε τον αποτροπιασμό μας στη πράξη της δολοφονίας του

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω να σας συναντήσω όλους εκεί!!!»

Πηγή: madata.gr