Γιώργος Μακράκης: Πέθανε ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός

0
97

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μουσικού παραγωγού, Γιώργου Μακράκη. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης της Σοφίας Βόσσου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου».

Και η Ελένη Δήμου όμως θέλησε να αποχαιρετήσει τον παραγωγό. Η τραγουδίστρια έγραψε τα εξής στο προφίλ της στο Facebook: «Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα, που στάθηκε δίπλα μου, ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας, ο Γιώργος Μακράκης, που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα, να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους. Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα…Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου…».

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr