Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται η αμύθητη περιουσία του – Φέρεται να αποτιμάται σε πάνω από 100 εκατ. ευρώ

0
85

Στη δέσμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών καταθέσεων του αείμνηστου δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα προχωρά η Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με άρθρο στο newsbeast.gr παγώνει κάθε διαδικασία διαμοιρασμού της αμύθητης περιουσίας του, στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του από τους ισάριθμους προηγούμενους γάμους, που αποτιμάται συνολικά σε πάνω από 100.000.000 ευρώ καθώς οι αρμόδιες αρχές ελέγχουν εάν και κατά πόσο υπήρξε «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
 
Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα άλλα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιογράφου, συγκαταλέγονται 17 υπερπολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, στη Γαλλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το σχετικό πόρισμα που εκδόθηκε σήμερα διαβιβάστηκε αυθημερόν στην Οικονομική Εισαγγελία, ενώ θα επιδοθεί και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

Μάλιστα η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχει ζητήσει τη συνδρομή και αντίστοιχων υπηρεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Μονακό, ενώ ερευνάται και ο τρόπος με τον οποίον γινόταν η οικονομική διαχείριση των εταιρειών, κάποιες εκ των οποίων ήταν στο όνομα της τελευταίας συζύγου του, Μαρίας Καρρά.

Πηγή: madata.gr