Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού

0
44

“Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σκρέκας ανέφερε πως “μετά την μεταφορά του από την Αλόννησο ο 33χρονος ήταν αυτός που περιέγραψε με ακρίβεια τις πράξεις του”, ενώ σημείωσε ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε μέσω δεδομένων από τα ψηφιακά ευρήματα των εγκληματολογικών ερευνών.

 “Για να καταρριφθεί ο αρχικός ισχυρισμός περί ληστείας του συζυγοκτόνου έγινε πολύ μεγάλη έρευνα από την ΕΛΑΣ” σημείωσε εν συνεχεία, προσθέτοντας πως “περιμένουμε εντολή για όποια άλλη ενέργεια χρειαστεί, καθώς οτιδήποτε μπορεί να προκύψει από την κύρια ανάκριση”.

“Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα”

 Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αφού υποστήριξε και αυτή ότι δεν υπήρξαν στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 33χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα, δήλωσε πως η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.

“Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το πώς συνέβη το κακό στο σπίτι των Γλυκών Νερών, πριν εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε στις μαρτυρικές καταθέσεις του”, συμπλήρωσε.

 
 
 

Πηγή: madata.gr