Γλυκά Νερά: Μία ώρα διήρκεσε η κυνική ομολογία του δολοφόνου της Καρολάιν

0
56

Μία ώρα διήρκεσε η κυνική ομολογία του δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος παραδέχτηκε το έγκλημα έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο στις αστυνομικές αρχές αλλά και δημοσίως. Η κατάθεση και ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πάγωσε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρότι είχαν πλέον στη διάθεσή τους αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του συζύγου της 20χρονης μητέρας.

Ο 33χρονος πιλότος μεταφέρθηκε στην Αθήνα, από την Αλόννησο όπου είχε προκλητικά μεταβεί για το μνημόσυνο της Καρολάιν, την Πέμπτη. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, που ερευνούσαν όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση και αποτελούσε για τους ίδιους ζήτημα τιμής να συλλάβουν τον δράστη του φρικτού εγκλήματος. Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, άρχισε να ομολογεί τα πρώτα στοιχεία τόσο για τη δολοφονία όσο και για τη σχέση, που υποστήριζε πως είχε με την άτυχη 20χρονη. Φαίνεται πως είχε πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν θα γλίτωνε. Στις 9 το βράδυ είχε ολοκληρώσει πλέον την κυνική παραδοχή του. “Φέρτε μου να υπογράψω την ομολογία μου”, είπε στους αστυνομικούς και πέντε λεπτά αργότερα, υπέγραψε το χαρτί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

 Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, εκείνη την ημέρα παραδέχτηκε ότι έλεγε ψέματα και για τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε με τις αρχές το ξημέρωμα της 11ης Μαίου. Ο 33χρονος πιλότος, είχε ισχυριστεί όλο το προηγούμενο διάστημα ότι επειδή οι “ληστές” τον είχαν δέσει, πήρε τηλέφωνο στην Άμεση Δράση με τη μύτη του. Για πρώτη φορά, όμως, ομολόγησε πως και αυτός ο ισχυρισμός του δεν ήταν παρά ένα ψέμα. “Χρησιμοποίησα τα δάκτυλά μου, έκανα τρία παραπλανητικά τηλεφωνήματα και στη συνέχεια τηλεφώνησα στην Άμεση Δράση, έχοντας βάλει προηγουμένως μία μονωτική ταινία στο στόμα μου για να ακούγεται υπόκωφη η φωνή μου”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έδεσε μόνος του τα χέρια και τα πόδια του με σχοινί, και έτσι τον βρήκαν δεμένο οι πρώτοι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

 Ο 33χρονος δολοφόνος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε κελί της γυναικείας πτέρυγας, και όπως αναφέρεται εμφανίζεται ψύχραιμος και απαθής. Την Τρίτη πρόκειται να μεταφερθεί στο γραφείο του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τα βαριά αδικήματα που τον βαραίνουν.

Πηγή: madata.gr