Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση θα δώσει ο 32χρονος πιλότος. Κλειδί η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

0
22

Στο άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί ξετυλίγουν από την αρχή το κουβάρι των στοιχείων καθώς νέα, δραματικά ερωτήματα ανακύπτουν μετά την αποκάλυψη ότι την άτυχη κοπέλα παρακολουθούσε ψυχολόγος η οποία έχει δώσει ήδη αναλυτική κατάθεση.

Αναπάντητα ερωτήματα ανακύπτουν εννέα ημέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τους αστυνομικούς να χτενίζουν όλα τα στοιχεία από την αρχή για να βρουν την άκρη του νήματος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν προκειμένου να δώσει αναλυτικές περιγραφές για το τι συνέβη στη μεζονέτα το βράδυ της δολοφονίας της 20χρονης.

«Θέμα χρόνου ο εντοπισμού των δραστών»
Μιλώντας στο MEGA ο 32χρονος εξέφρασε τη πεποίθησή του ότι σύντομα οι δράστες θα εντοπιστούν.

«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν παρακολουθείτο από ψυχολόγο η οποία, ήδη, έχει δώσει κατάθεση και μάλιστα αναλυτική στους αστυνομικούς. Παράλληλα, ενδελεχώς εξετάζονται τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας.

«Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Στη φυλακή ο 43χρονος
Ο 43χρονος ο οποίος εξεταζόταν για εμπλοκή στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, πήρε σήμερα το απόγευμα τον δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της άγριας ληστείας με βασανισμό σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ληστεία που με κατηγορείτε. Δεν προσπάθησα να διαφύγω, αντιμετωπίζω ένα οικογενειακό ζήτημα και έπρεπε να ταξιδέψω στην πατρίδα μου».

Σε κάθε περίπτωση, η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία, η οποία ερευνά, σε βάθος, όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: madata.gr