Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Τι είχε πει η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

0
114

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως μετά την απολογία της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έγινε σήμερα (20/7) υπό άκρα μυστικότητα και διήρκησε τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η κα. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε ότι η Καρολάιν της είχε ζητήσει τη βοήθειά της να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέγοντας πως ήταν εγκλωβισμένη.

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είπε η 20χρονη που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της, σύμφωνα με το κανάλι.

Επίσης, η σύμβουλος υγείας φέρεται να δήλωσε ότι είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, προκειμένου να μην αποκαλύψει τίποτα για την υπόθεση.

Λίγε ημέρες πριν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είχε επισκεφτεί τη σύμβουλο υγείας στο γραφείο της, όπως η ίδια κατέθεσε, και παριστάνοντας τον συντετριμμένο προσπάθησε να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για την Καρολάιν ρωτώντας μάλιστα αν προτίθεται να τις καταθέσει στις αρχές.

Γλυκά Νερά: «Ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι»
Σύμφωνα με τον Alpha, η κ. Μυλωνοπούλου πίστευε πως επρόκειτο για μια περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης, ωστόσο από το πρώτο ραντεβού, η Καρολάιν της αποκάλυψε ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, καθώς δεν άντεχε να ζει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του πιλότου. Περιέγραφε, επίσης τον 33χρονο ως έναν άνθρωπο αυταρχικό,

Η νεαρή μητέρα είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για τη ζωή του πιλότου, ο οποίος τής έλεγε ότι πήγαινε για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ ήξερε ότι δεν δούλευε, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για τη σχέση του με άλλα πρόσωπα.

Μάλιστα οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα όταν η ίδια είχε αρχίσει να ανοίγεται, με την σύμβουλο υγείας να πιστεύει ότι ευθύνεται ο 33χρονος συζυγοκτόνος.

https://www.newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr