Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου που ανέλαβε τον πιλότο

0
21

Ποιος είναι ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.
 
Υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη ήταν ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Από την πρώτη στιγμή που ο 33χρονος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε, αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν ποιος θα ήταν εκείνους που θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του.

Εν τέλει, την ανέλαβε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δήλωσε πως ο πελάτης του του είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε.

 Προσέθεσε πως ο πιλότος ελικοπτέρων είναι συγκλονισμένος και παράλληλα εκτίμησε ότι ο εντολέας του ξαλάφρωσε ομολογώντας το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.

Έχει εργασθεί στο δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσε το προσωπικό του γραφείο. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων.

 Τέλος, έχει πολιτευθεί το 2015 με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την «Ένωση Κεντρώων», έχοντας τη θέση του Διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Σήμερα είναι υποψήφιος βουλευτής της «Ένωσης Κεντρώων» στην Περιφέρεια Αττικής στον Ανατολικό τομέα.

Ο ίδιος γράφει:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα την 28η Οκτωβρίου του 1975 και κατάγομαι από τα Ιωάννινα. Είμαι γιος του εξαίρετου αρεοπαγίτη Σπυρίδωνα Σπύρου ειδικού ανακριτή στην ”υπόθεση Κοσκωτά” και μέλους του ειδικού δικαστηρίου της εποχής εκείνης, ο οποίος υπήρξε άριστος καθοδηγητής στην πορεία της ζωής μου.

Πραγματοποίησα σπουδές στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα Ιταλίας και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησα. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση.

Εργάστηκα στο Δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσα το προσωπικό μου γραφείο, ασκώντας μάχιμη δικηγορία σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησα.

Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων».

ieidiseis

Πηγή: madata.gr