Γλυκά Νερά: Πώς ο συζυγοκτόνος δικαιολόγησε την αφαίρεση της κάρτας – Τι ήθελε να δει

0
52

Το τι συνέβη με την κάμερα την μοιραία νύχτα που δολοφόνησε την Καρολάιν επιχείρησε να εξηγήσει ο 32χρονος συζυγοκτόνος.
Ειδικότερα, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι η κάμερα σταματά την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού.

Έτσι, είπε, ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Καρολάιν, που όπως υποστήριξε του είχε πει η «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Στο ερώτημα γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Καρολάιν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.

Δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας. Διότι η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με τη στάση που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν. Η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς κανένα αμυντικό τραύμα. Κάτι που σημαίνει ότι η κοπέλα κοιμόταν όταν δολοφονήθηκε και πως σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τον 32πιλότο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Παράλληλα, ο ανακριτής ρώτησε για τη σχέση με Καρολάιν. Ο συζυγοκτόνος δεν παρουσίασε ειδυλλιακή σχέση, έκανε λόγο για εντάσεις ενώ ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσε κάποιες φορές η Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι αν ο πιλότος καταδικαστεί αμετάκλητα, τότε χάνει οριστικά την γονική μέριμνα του παιδιού του.

megatv

Πηγή: madata.gr