Γλυκά Νερά: Το πρώτο επισκεπτήριο για τον 32χρονο συζυγοκτόνο – Τι του πήγε ο αδελφός του

0
48

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που το βράδυ της Πέμπτης (17/6) ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Τον 32χρονο πιλότο επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) ο αδελφός του, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ώρες βρίσκονταν στο πλάι της μητέρας της άτυχης κοπέλας. 

 
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που δέχεται ο κατ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από το οικογενειακό του περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδελφός του, που τον επισκέφθηκε στο κελί του στον τον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, του έφερε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο. 

Το πρωί τον επισκέφθηκε και ο συνήγορός του, Βασίλης Σπύρου, με τον οποίο μελέτησαν και την δικογραφία. Ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Παρασκευή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (22/6). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος είναι λιγομίλητος και διαβάζει τη δικογραφία του, ενώ για τα μόνα που ρώτησε είναι κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχει ζητήσει μια τηλεκάρτα για να επικοινωνεί όχι μόνο με τους δικηγόρους του και στο τηλέφωνο φαίνεται να είναι ευδιάθετος. Τέλος, τον 32χρονο έχουν επισκεφθεί και οι ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Πώς πέρασε το 1ο βράδυ στο κελί του
Ο κατ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά συμπεριφέρθηκε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αυτή είναι η αντιμετώπισή του για τα όσα συμβαίνουν. Έφαγε κανονικά και κοιμήθηκε κανονικά. Επίσης ζήτησε από τους αστυνομικούς μια τηλεκάρτα ώστε να επικοινωνεί με τους δικηγόρους του, την οικογένεια και άλλα φιλικά πρόσωπα.

 Η συμπεριφορά του αυτή έχει αφήσει άναυδους ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς καθώς τους έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η παθητική του στάση και η ψυχραιμία του. Εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει και δεν του έχει συμβεί τίποτα. Σαν να μην τον απασχολεί τίποτα. Απάθεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό που τον χαρακτηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες.

 https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr