Η απάντηση της Μπακογιάννη στο, ο Μητσοτάκης έκανε φυσιολογικό ορό αντί για εμβόλιο

0
50

Προσωπικά, θα κάνω το εμβόλιο τρέχοντας, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε, μιλώντας στον Σκάι, πως έχει μεγάλη σημασία να πειστούν όσοι έχουν προβληματισμούς για το εάν θα το κάνουν: Έχει πολύ μεγάλη σημασία να πειστούν, όχι οι επαγγελματίες αρνητές, αυτοί που έχουν πραγματικούς προβληματισμούς. Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθούμε για να τους πείσουμε ότι πράγματι το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Σε όσους διακινούν θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε με φυσιολογικό ορό απάντησε: «Ένας συνεργάτης μου λέει ότι συνάντησε έναν άνθρωπο που του είπε πως άκουσε ότι ο πρωθυπουργός έκανε αντί για το εμβόλιο, φυσιολογικό όρο. Και του είπε εάν είχε κάνει κάτι τέτοιο ο Μητσοτάκης και αρρώσταινε, θα του ζητούσε αποζημίωση για δυσφήμηση τον ελληνικό προϋπολογισμό η Pfizer. Και του λέω ”μπράβο! Που το σκέφτηκες; Εγώ θα είχα ρίξει τον καφέ κάτω από τα νεύρα μου». Του εξήγησε και τον έπεισε. Ήταν καλοπροαίρετος και τον έπεισε».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάνει αγωνιώδη προσπάθεια να πει κάτι. Ο κόσμος είδε πως ήρθαν τα εμβόλια, πως έρχονται πολλά. Θέλει να κάνει αντιπολίτευση και προσπαθεί να πιαστεί από διάφορα πράγματα. Είναι τεράστια και πολύ δύσκολη άσκηση ο εμβολιασμός και πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι. Είναι εθνική, όχι κυβερνητική προσπάθεια».

news

Πηγή: madata.gr