Η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η συγγνώμη είναι λίγη. Φοβήθηκα για το παιδί

0
63

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, σήμερα στο δικαστήριο απολογήθηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν. Μάλιστα έβαλε στην ίδια πρόταση τη σύζυγο του και το σκυλάκι που ο ίδιος δολοφόνησε
Πιστός στην υπερασπιστική του γραμμή της ομολογίας της δολοφονίας της Καρολάιν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής εμφανίστηκε από την αρχή ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογούμενος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν.

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Καρολάιν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου ότι πολυτιμότερο μου εμπιστεύτηκε και δεν το προστάτεψα ,στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου», δήλωσε.

«Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινά. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ», κατέληξε.

Νέος ενοικιαστής στο σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ένας νέος ενοικιαστής διαμένει πλέον στο σπίτι της δολοφονημένης Καρολάιν Κράους. Ο ίδιος, μάλιστα δήλωσε πως δεν γνώριζε τί είχε διαπραχθεί σε αυτό το σπίτι, ούτε είχε ακούσει κάτι.

Πηγή: madata.gr