Η Disneyland στο Παρίσι ξανανοίγει σταδιακά από τις 15 Ιουλίου

0
62

Έπειτα από τέσσερις μήνες που παρέμεινε κλειστή, η Disneyland στο Παρίσι θα ανοίξει ξανά τις πύλες της σταδιακά για το κοινό από τις 15 Ιουλίου, με μια δυνατότητα υποδοχής περιορισμένη και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όσους επισκέπτες είναι ηλικίας άνω των 11 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώτος ιδιωτικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη.

Το διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας που δεν ανακοινώνει πλέον τον αριθμό των επισκεπτών του από το 2015, χρονιά όπου είχε δεχτεί 14,8 εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται στη Μαρν-Λα-Βαλέ, στην περιφέρεια του Παρισιού, η οποία επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία.

Σήμερα, η γαλλική θυγατρική της The Walt Disney Company ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο θεματικά της πάρκα — το Πάρκο Ντίσνεϊλαντ και το Πάρκο Γουόλ Ντίσνεϊ Στούντιος — που έκλεισαν στις 14 Μαρτίου, θα ξανανοίξουν “σταδιακά” από τις 15 Ιουλίου “με περιορισμένη δυνατότητα υποδοχής”, χωρίς να διευκρινίζει την επιλεγείσα χωρητικότητα.

Η κράτηση εισιτηρίου ή διαμονής θα είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι εργαζόμενοι όπως και οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα σε όλους τους χώρους της Ντίσνεϊλαντ, όπου έχουν ενισχυθεί τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας”, διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Πηγή: madata.gr