Η Έφη, είναι συγχωριανή – Ο διάλογος της Ιωάννας με τον σύντροφο της 35χρονης δράστης με το βιτριόλι

0
108

Δύο φορές προσέγγισε την Ιωάννα, ο 40χρονος, πρώην σύντροφος της 35χρονης, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της άτυχης κοπέλας έξω από την εργασία της. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο 40χρονος είχε στείλει αίτημα φιλίας στο Facebook της Ιωάννας, το οποίο η κοπέλα διέγραψε μετά από μήνυμα που έλαβε από τη φερόμενη ως δράστιδα, με το οποίο την ενημέρωνε πως έχει σχέση μαζί του. 

Στις 26 Νοεμβρίου 2018, ο 40χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα, ενώ αυτή ήταν σε ταξίδι στη Βαρσοβία με φίλες της. 

Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;  του έγραψε η Ιωάννα κι εκείνος φέρεται να τη ρωτάει: Τι σου έκανα και με διέγραψες;

Η Ιωάννα τότε του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 40χρονος τον Ιούλιο του 2019 έστειλε και πάλι αίτημα φιλίας στην Ιωάννα και τότε εκείνη του έγραψε: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι» και το απέρριψε για άλλη μια φορά. 

Την ίδια κουβέντα φέρεται να είπε η 34χρονη και στους αστυνομικούς όταν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».

Πηγή: madata.gr