Η εξομολόγηση της Νταϊάνα στον Ουίλιαμ: Σε αυτό τον γάμο ήμασταν 3

0
45

Δύο χρόνια πριν τον τραγικό της θάνατο τον Αύγουστο του 97’, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μίλησε στο BBC Panorama για το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

 Η πριγκίπισσα μίλησε για τον γιο της, πρίγκιπα Oυίλιαμ και την πρώτη του μέρα στο σχολείο, λέγοντας: «Πήγα στο σχολείο και είπα στον Ουίλιαμ ότι αν βρει κάποια να αγαπήσει στη ζωή του, θα πρέπει να την προσέχει πολύ. Και πως αν είναι αρκετά τυχερός ώστε να βρει κάποια που τον αγαπήσει, τότε θα πρέπει να την προστατεύει».

Ο πρίγκιπας Oυίλιαμ ήταν μόλις 10 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς του, ενώ οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μετά από 4 χρόνια.

«Ο Ουίλιαμ με ρώτησε τι συνέβαινε και αν θα μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις του, κάτι το οποίο έκανα» ανέφερε η Νταϊάνα. Στη συνέχεια, είπε ότι ο πρίγκιπας τη ρώτησε για ποιο λόγο χάλασε ο γάμος και απάντησε:  

 «Λοιπόν, σε αυτόν το γάμο ήμασταν τρεις και η πίεση από τα MME ήταν ένας ακόμα λόγος που έκανε δύσκολο το να είμαστε μαζί οι δυο μας. Αλλά παρόλο που αγαπούσα τον μπαμπά σου, δεν μπορούσα να ζω κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν». 

Πηγή: madata.gr