Η κόρη σας είναι νεκρή – Επιστολή της γερμανικής εισαγγελίας στους γονείς της Μαντλίν

0
93

Οι Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν από το πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ το Μάιο του 2007 ενημέρωσαν με επιστολή τους Βρετανούς γονείς του τετράχρονου τότε κοριτσιού ότι η κόρη τους είναι νεκρή.

Ενώ δηλώνουν βέβαιοι ότι έχουν στα χέρια τους υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας, οι εισαγγελείς αρνούνται ακόμα και στην επιστολή να αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες που τους έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμά τους, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο την έρευνα γύρω από τον ύποπτο ως δράστη Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Ο Γερμανός ύποπτος κρατείται σε φυλακές της χώρας του έχοντας καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικής φύσης.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί κρίσιμες πληροφορίες για τον ύποπτο ούτε καν με τη Σκότλαντ Γιαρντ ή την πορτογαλική αστυνομία.

«Έχουμε συμπαγείς αποδείξεις ότι ο ύποπτός μας έχει σκοτώσει τη Μάντλιν και αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Στους γονείς έχουμε πει ότι η γερμανική αστυνομία έχει αποδείξεις πως είναι νεκρή, αλλά δεν τους έχουμε πει τις λεπτομέρειες. Πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και όχι αγνοούμενου ατόμου», είπε ο κ. Βόλτερς.

Πρόσθεσε ότι το ζεύγος ΜακΚαν δεν έχει απαντήσει στην επιστολή.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η τοπική αστυνομία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει έρευνες σε πηγάδια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το 2007 ο 43χρονος ύποπτος, όχι μακριά από το θέρετρο στο οποίο παραθέριζε η οικογένεια ΜακΚαν.

topontiki

Πηγή: madata.gr